سه شنبه / ۱۳ آذر / ۱۴۰۳ Tuesday / 3 December / 2024
×

محمد سعیدی پور با بیان اینکه یکی از موضوعات اصلی سازمان در سطح استان حذف مدارس سنگی است، اظهار داشت : در خوزستان بیش از یک هزار کلاس درس سنگی وجود داشت که قالب آنها در مناطق زاگرس نشین مسجدسلیمان، باغملک، ایذه، بخشی از الوار گرمسیری و سردشت دزفول بود.     مدیر کل نوسازی […]

محمد سعیدی پور مدیرکل نوسازی مدارس استان خوزستان: ساماندهی فضاهای ناایمن و نامطلوب آموزشی و رسیدگی به آن‌ها یکی از ارکان مهم سند تحول بنیادین آموزش و پرورش است
  • کد نوشته: 1127
  • منبع: روابط عمومی نوسازی مدارس استان خوزستان
  • ۱۶ مرداد
  • 59 بازدید
  • بدون دیدگاه
  • محمد سعیدی پور با بیان اینکه یکی از موضوعات اصلی سازمان در سطح استان حذف مدارس سنگی است، اظهار داشت : در خوزستان بیش از یک هزار کلاس درس سنگی وجود داشت که قالب آنها در مناطق زاگرس نشین مسجدسلیمان، باغملک، ایذه، بخشی از الوار گرمسیری و سردشت دزفول بود.

     

     

    مدیر کل نوسازی مدارس استان خوزستان در ادامه افزود: ساماندهی فضاهای ناایمن و نامطلوب آموزشی و رسیدگی به آن‌ها یکی از ارکان مهم سند تحول بنیادین آموزش و پرورش است که بر همین اساس مدارس سنگی و کانکسی به عنوان فضاهای نیازمند توجه ویژه مدنظر برنامه‌ریزان عرصه توسعه فضاهای آموزشی قرار گرفت. در همین راستا از سال ۹۹ حذف مدارس سنگی در استان با جدیت بالا پیگیری شد.

     

     

    این مقام مسئول در ادامه یاد آور شد :از سال ۱۳۹۹ تاکنون عملیات اجرایی حذف ۳۱۱ مدرسه در قالب ۷۰۴ کلاس در دستور کار قرار گرفت که پس از تکمیل و تجهیز به بهره برداری رسید.

     

     

    محمد سعیدی پور با اشاره به اینکه بی‌تردید برچیدن مدارس کانکسی و ایجاد شرایطی مساعد برای علم‌آموزی کودکان و نوجوانان ایران اسلامی خدمتی ماندگار خواهد بود، عنوان کرد: ساخت ۹۳ مدرسه سنگی و کانکسی با ظرفیت ۲۱۰ کلاس درس در استان خوزستان در دست اجرا میباشد .

     

     

    سعیدی پور همچنین افزود: مدارس سنگی باقیمانده در استان ۳۲۶ کلاس درس با ۵۶مدرسه میباشد، که برای حذف این مدارس سنگی از ظرفیت سازمان برنامه بودجه کشور، اعتبارات ملی، ظرفیت خیرین مدرسه ساز و استان استفاده بهره مند خواهیم شد.

     

     

    گفتنی است : ۷۱ مدرسه کانکسی با ظرفیت ۱۱۶ کلاس با جمعیت بالای ۱۰ نفر در استان باقی مانده است.

    دیدگاهتان را بنویسید

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *